[Парафія Пресвятої Трійці с. Велика Вільшаниця ]
Головна » 2016 » Жовтень » 19 » Львівська семінарія відсвяткувала десятиліття мешкання на Хуторівці
22:22
Львівська семінарія відсвяткувала десятиліття мешкання на Хуторівці

16 жовтня 2016 року Львівська Духовна Семінарія Святого Духа відсвяткувала десятиліття перенесення семінарії із смт. Рудно до Львова (вул. Хуторівка, 35).
 
З нагоди святкування Божественну Літургію очолив Блаженніший Святослав, Отець і Глава УГКЦ, у співслужінні із єпископами (зокрема, присутніми були Високопреосвященний владика Ігор, Архиєпископ і Митрополит Львівський, Преосвященний владика Венедикт та Преосвященний владика Володимир, Єпископи-помічники Львівської архиєпархії), викладачами семінарії та запрошеними ієреями. Присутніми на святкуванні були колишні ректори та віце-ректори семінарії, представники влади, доброчинці та гості.
 
Піля Божественної Літургії у конференц-залі семінарії відбулася урочиста академія, присвячена історії Львівської семінарії. Присутні мали можливість побачити здобутки семінарійної громади за десять років перебування семінарї на Хуторівці. Відбувся також показ документального фільму про будівництво нового приміщення семінарії і переїзд до нього у 2006 році, а відтак урочистості завершилися частуванням та виступом семінарійного оркестру.

Переглядів: 507 | Додав: ostin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: