[Парафія Пресвятої Трійці с. Велика Вільшаниця ]
Головна » 2014 » Листопад » 15 » У День студента Митрополит Ігор зустрінеться з молоддю Львова
20:13
У День студента Митрополит Ігор зустрінеться з молоддю Львова

17 листопада у Великій сесійній залі Львівської міської ради (пл. Ринок, 1) о 16.00 год. відбудеться зустріч студентів із Високопреосвященним владикою Ігорем, Архиєпископом і Митрополитом Львівським. На святкування організатори запрошують усю студентську молодь міста.

"Тепла зустріч із Митрополитом" – така тема цьогорічної зустрічі, яка має на меті закликати та надихнути до живого спілкування студентську молодь і духовенство. Під час зустрічі обговорюватимуть соціальні питання, проблеми дошлюбної чистоти, корупції та ситуації в Україні і інші актуальні для студентів теми.

Організовує захід центр студентського капеланства УГКЦ спільно з Управлінням внутрішньої політики Львівської міської ради та громадськими організаціями і об’єднаннями.

"Цього року у День студента маємо намір запропонувати іншу альтернативу відзначення цього дня для студентів міста Львова. Бо, на жаль, сьогодні молодь святкує цей День переважно у нічних клубах. Нам хотілося б показати, що День студента можна відзначати по-іншому, у духовному, інтелектуальному і комунікативному форматі. А не просто розважатися з алкоголем", – розповів голова Центру студентського капеланства УГКЦ о. Юрій Остапюк.

"Зараз така ситуація в Україні, що я б радив усім у День студента особливо пом’янути наших хлопців-героїв, які теж були студентами і цей день присвятити не дискотекам і гучним забавам, а відвідувати такі культурні місця, де можна спокійно, в мирі відзначити це свято і згадати своїх однолітків", – додав о. Юрій.

На святкування організатори запрошують усю студентську молодь міста.

Переглядів: 525 | Додав: ostin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: