[Парафія Пресвятої Трійці с. Велика Вільшаниця ]
Головна » 2013 » Червень » 3 » Півтора тисячі осіб взяли участь у прощі дітей до Крехова
09:26
Півтора тисячі осіб взяли участь у прощі дітей до Крехова
1 червня, у Міжнародний день захисту дитини, відбулась проща учнів Катехитичних шкіл Львівської архиєпархії. Цьогоріч у паломництві до обителі Святого Миколая отців василіян, що в Крехові, взяло участь майже півтора тисячі осіб (діти, їхні батьки, духовні наставники та вчителі), а серед них також діти з с. Велика Вільшаниця.

Незважаючи на те, що цього дня рясно дощило, діти пройши з організаторами прощі, якою виступила Катехитична комісія Львівської архиєпархії, понад 4 км вулицями Крехова, щоб спільно помолитись Архиєрейську Божественну Літургію в монастирі Святого Миколая.

Богослуження очолив Преосвященний владика Венедикт, Єпископ-помічник Львівський, у співслужінні із священиками, директорами парафіяльних катехитичних шкіл, які прибули до цього чудотворного місця разом із учнями.

У проповіді владика закликав дітей до життя в дружбі з Ісусом Христом. Проповідник заохотив прочан до частої зустрічі з Господом, зокрема, приступати до Пресвятої Євхаристії.

По завершенні Святої Літургії відбулася молитва на оздоровлення дітей та благословення освяченим єлеєм усіх учасників прощі.

Воднораз, після слів подяки від владики для отців василіян за гостинність, зі словом виступив о. Павло Цвьок, голова Катехитичної комісії. Він зазначив, що сьогодні вся Церква молилась разом із своїм архиєреєм єдиним серцем і устами, та творила спільну молитву за наше майбутнє – дітей.

Згодом, після обіду, на Співочому полі Крехівської обителі для дітей було організовано розважальну програму із піснями, танцями та іграми.
Переглядів: 423 | Додав: ostin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: